Fitur Anyar 2022 saka Fouad WhatsApp: Goyang kanggo Ketemu Kanca Anyar

Ing masyarakat saiki, kita asring sibuk karo karya, kulawarga, sinau, lan liya-liyane, nanging ora nggatekake bab-bab liyane sing menarik lan nggumunake. Untunge, saiki kita urip ing jaman digital ing ngendi akeh perkara penting bisa ditindakake kanthi siji klik. Salah sijine yaiku golek kanca anyar.

Apa sampeyan pengin ngobrol karo kanca anyar? Fouad WhatsApp wis ngluncurake fitur sing nyenengake lan keren: Fouad WhatsApp Shake.

Fouad WhatsApp Shake minangka aplikasi kencan acak sing diluncurake dening WhatsApp. Kanthi goyangake telpon utawa ngeklik tombol kanggo simulasi goyang, bisa cocog karo pangguna Fouad WhatsApp sing micu fungsi iki ing wektu sing padha, saéngga nambah interaksi antarane pangguna lan fouad WhatsApp stickiness.

Cukup, coba gunakake fungsi goyang Fouad WhatsApp kanggo nemokake wong liya sing uga goyangake telpon lan pengin ngobrol utawa ngobrol.

Kepiye cara nggunakake Fouad WhatsApp Shake?

Kanggo nggunakake fitur goyang ing Fouad WhatsApp, sampeyan bisa tindakake langkah gampang iki.

  • Bukak Fouad WhatsApp banjur tutul bar goyang.
  • Goyangake telpon.
  • Fouad WhatsApp bakal cocog karo sampeyan karo wong sing goyangake telpon bebarengan karo sampeyan, lan sampeyan bisa ngirim salam utawa ngenteni wong menehi salam.

Yen sampeyan pengin lokasi tartamtu minangka target, sampeyan bisa ngeklik wong sing cedhak lan nyetel lokasi target. Sampeyan bisa milih wong tartamtu kanggo ngobrol saka dhaptar sing bakal ditampilake. Kanthi Fouad WhatsApp Shake, sampeyan bisa ketemu kanca anyar saka sak ndonya sanajan sampeyan adoh saka wong-wong mau. Sampeyan bisa ngerti apa sing kedadeyan ing papan liya liwat dheweke lan sinau sing anyar saka dheweke. Coba saiki!

Fouad WhatsApp Shake Make New Friend

Luwih lengkap babagan FOUAD WHATSAPP SHAKE

Ora Ndhaptar

Fouad WhatsApp Shake ora mbutuhake sampeyan ngisi repositori kanggo ndhaptar akun tambahan. Fitur kasebut uga ora nganyari kanthi otomatis. Sampeyan nganti sampeyan nganyari.

Pangreksan data

Fouad WhatsApp Shake uga nduweni fungsi setelan privasi sing komprehensif supaya wong sing cocog ora bisa ngerti informasi sampeyan, sing ngidini sampeyan ngatur tingkat keamanan miturut kabutuhan.

Cathetan:
Nggawe kanca iku apik, nanging ati-ati .Supaya ora nuduhake informasi pribadhi karo wong liya sing sampeyan kenal ing kene. Utamane yen ana wong sing njaluk dhuwit utawa barang sing duweni nilai moneter, matur nuwun babagan dheweke. Kita bakal ngatasi keluhan sampeyan.

Jika anda tertarik dengan Fouad WhatsApp, silahkan klik tombol di bawah untuk melompat ke halaman Fouad WhatsApp untuk diunduh!

↓↓↓

Download Fouad WhatsApp APK Versi Terbaru

Tags

Aplikasi Fouad WhatsApp Download Fouad WhatsApp download fouad whatsapp terbaru Download WA Aero download WA FM Download WA Fouad Download WA GB download WA Gold download WA OG download WA YO fouad WhatsApp Fouad WhatsApp 2022 Fouad WhatsApp 2023 fouadWhatsApp 2023 Fouad WhatsApp :Shake Fouad WhatsApp APK fouad whatsapp download Fouad WhatsApp Fouad Mods Fouad WhatsApp latest version Fouad WhatsApp mode aman Fouad WhatsApp new version Fouad WhatsApp terbaru Fouad WhatsApp update Fouad WhatsApp V9.45 Fouad WhatsApp V9.52 Fouad WhatsApp versi terbaru New Fouad WhatsApp perbarui Fouad WhatsApp unduh Fouad WhatsApp Update Fouad WhatsApp Update WA Fouad WA Aero WA FM terbaru WA FM versi terbaru WA Fouad WA GB WA GB APK WA GB Download WA GB Versi Terbaru WA Gold apk WA Gold versi terbaru WA OG apk WA OG versi terbaru WA YO apk WA YO versi terbaru

Scroll to Top