Fitur Anyar 2022 saka Fouad WhatsApp: Goyang kanggo Ketemu Kanca Anyar

Ing masyarakat saiki, kita asring sibuk karo karya, kulawarga, sinau, lan liya-liyane, nanging ora nggatekake bab-bab liyane sing menarik lan nggumunake. Untunge, saiki kita urip ing jaman digital ing ngendi akeh perkara penting bisa ditindakake kanthi siji klik. Salah sijine yaiku golek kanca anyar.

Apa sampeyan pengin ngobrol karo kanca anyar? Fouad WhatsApp wis ngluncurake fitur sing nyenengake lan keren: Fouad WhatsApp Shake.

Fouad WhatsApp Shake minangka aplikasi kencan acak sing diluncurake dening WhatsApp. Kanthi goyangake telpon utawa ngeklik tombol kanggo simulasi goyang, bisa cocog karo pangguna Fouad WhatsApp sing micu fungsi iki ing wektu sing padha, saéngga nambah interaksi antarane pangguna lan fouad WhatsApp stickiness.

Cukup, coba gunakake fungsi goyang Fouad WhatsApp kanggo nemokake wong liya sing uga goyangake telpon lan pengin ngobrol utawa ngobrol.

Kepiye cara nggunakake Fouad WhatsApp Shake?

Kanggo nggunakake fitur goyang ing Fouad WhatsApp, sampeyan bisa tindakake langkah gampang iki.

  • Bukak Fouad WhatsApp banjur tutul bar goyang.
  • Goyangake telpon.
  • Fouad WhatsApp bakal cocog karo sampeyan karo wong sing goyangake telpon bebarengan karo sampeyan, lan sampeyan bisa ngirim salam utawa ngenteni wong menehi salam.

Yen sampeyan pengin lokasi tartamtu minangka target, sampeyan bisa ngeklik wong sing cedhak lan nyetel lokasi target. Sampeyan bisa milih wong tartamtu kanggo ngobrol saka dhaptar sing bakal ditampilake. Kanthi Fouad WhatsApp Shake, sampeyan bisa ketemu kanca anyar saka sak ndonya sanajan sampeyan adoh saka wong-wong mau. Sampeyan bisa ngerti apa sing kedadeyan ing papan liya liwat dheweke lan sinau sing anyar saka dheweke. Coba saiki!

Fouad WhatsApp Shake Make New Friend

Luwih lengkap babagan FOUAD WHATSAPP SHAKE

Ora Ndhaptar

Fouad WhatsApp Shake ora mbutuhake sampeyan ngisi repositori kanggo ndhaptar akun tambahan. Fitur kasebut uga ora nganyari kanthi otomatis. Sampeyan nganti sampeyan nganyari.

Pangreksan data

Fouad WhatsApp Shake uga nduweni fungsi setelan privasi sing komprehensif supaya wong sing cocog ora bisa ngerti informasi sampeyan, sing ngidini sampeyan ngatur tingkat keamanan miturut kabutuhan.

Cathetan:
Nggawe kanca iku apik, nanging ati-ati .Supaya ora nuduhake informasi pribadhi karo wong liya sing sampeyan kenal ing kene. Utamane yen ana wong sing njaluk dhuwit utawa barang sing duweni nilai moneter, matur nuwun babagan dheweke. Kita bakal ngatasi keluhan sampeyan.

Jika anda tertarik dengan Fouad WhatsApp, silahkan klik tombol di bawah untuk melompat ke halaman Fouad WhatsApp untuk diunduh!

↓↓↓

Download Fouad WhatsApp APK Versi Terbaru

Tags

APK Fouad WhatsApp tidak diinstal Fouad WhatsApp :Caller ID Fouad WhatsApp :Shake Fouad WhatsApp mode aman Fouad whatsapp shake Fouad WhatsApp stiker fitur Fouad WhatsApp Tak diunduh Fouad WhatsApp versi 9.30 Keuntungan dan kerugian Fouad WhatsApp memperbarui WhatsApp Fouad Mengapa saya harus men-Download Whatsapp Fouad? menggunakan WhatsApp Fouad menyalin data Fouad WhatsApp Pembaruan Fouad WhatsApp ke V9.41 Pemulihan cadangan Fouad WhatsApp WhatsApp Fouad menunda pengiriman WhatsApp Fouad tidak bekerja

Scroll to Top