Fitur anyar Fouad WhatsApp: Caller ID (filter nomer gangguan)

Ngganggu yen sampeyan njaluk telpon aneh lan macem-macem sedina muput utawa malah kanggo wektu lengkap, kayata silihan, insurance, layanan pelanggan, lan malah telpon fraudulent. Untunge, teknologi kita wis berkembang kanthi cepet lan kita nggawe versi anyar saka fitur Caller ID ing Fouad WhatsApp. Kanthi ID CALLER versi anyar iki, sampeyan bakal bisa nindakake tumindak kanthi luwih gampang lan gampang.

Fitur anyar saka Fouad WhatsApp Caller ID

Fitur anyar Fouad WhatsApp yaiku ngenali telpon aneh. Fitur iki mbantu pangguna kanthi efektif nyaring nomer gangguan sing ngganggu, kayata dodolan, asuransi, silihan, amal, investasi, lan telpon gangguan liyane. Dadi nalika telpon aneh iki mlebu, pangguna bisa ngerti identitas wong liyo sadurunge tanpa kudu mangsuli. Kajaba iku, kita wis nambah kacepetan pangolahan Caller ID kanggo ngenali telpon aneh luwih cepet.

ID Pemanggil WhatsApp Fouad
  • Identifikasi Penelepon Cepet: Tandha kanthi otomatis telpon utawa pesen spam
  • Nyegah Telpon Hoax: Bisa mblokir telpon hoax kanthi otomatis utawa manual kanggo nyuda gangguan lan telpon prank
  • Laporan telpon sing ngganggu utawa ngapusi: ngidini pangguna nglaporake nomer sing ora dingerteni lan dilebokake ing kategori.

ID Penelepon Anyar kalebu

Kepiye carane ngganti setelan ID Panelpon supaya cocog karo kabutuhanku?

Mbukak app >Tutul logo >Aktifake setelan ID panelpon

Apa fitur Caller ID aman?

Fouad WhatsApp pancen aman. Sampeyan bisa mriksa Kabijakan Privasi Fouad WhatsApp kanggo ngerteni informasi sing luwih jelas babagan informasi sing diklumpukake. Kita njamin yen kontak lan informasi sampeyan ora bakal disimpen lan pesen teks ora bakal dikirim menyang kontak sampeyan tanpa wewenang sadurunge. Kanggo menehi sampeyan fungsi Fouad WhatsApp sing luwih apik, kita bakal njaluk sawetara ijin ing telpon sampeyan. Yen sampeyan ora nampa koleksi informasi tartamtu sing cocog, sampeyan bisa nolak ijin kita utawa mandheg ing sembarang wektu. Kanthi wewenang sampeyan, sampeyan bisa nggunakake fungsi Caller ID

Jika anda tertarik dengan Fouad WhatsApp, silahkan klik tombol di bawah untuk melompat ke halaman Fouad WhatsApp untuk diunduh!

↓↓↓

Download Fouad WhatsApp APK Versi Terbaru

Tage

APK Fouad WhatsApp tidak diinstal Fouad WhatsApp :Caller ID Fouad WhatsApp :Shake Fouad WhatsApp mode aman Fouad whatsapp shake Fouad WhatsApp stiker fitur Fouad WhatsApp Tak diunduh Fouad WhatsApp versi 9.30 Keuntungan dan kerugian Fouad WhatsApp memperbarui WhatsApp Fouad Mengapa saya harus men-Download Whatsapp Fouad? menggunakan WhatsApp Fouad menyalin data Fouad WhatsApp Pembaruan Fouad WhatsApp ke V9.41 Pemulihan cadangan Fouad WhatsApp WhatsApp Fouad menunda pengiriman WhatsApp Fouad tidak bekerja

Scroll to Top