Kepiye carane bisa mbusak Fouad WhatsApp lan bali menyang WhatsApp normal tanpa kelangan data?

Carane nindakake iki prasaja. Mung mbukak Fouad Whatsapp lan navigasi menyang Setelan > Sajarah Chat > Serep Chat History. Sawise serep lengkap, mbusak app Fouad Whatsapp. Menyang File Manager lan nggawe folder jenenge Fouad Whatsapp.

FouadWhatsApp Privasi

Bukak folder kasebut lan sampeyan bakal weruh manawa saben subfolder duwe awalan Fouad ing jenenge. Ganti jeneng saben folder lan mbusak awalan Fouad saka wong-wong mau. Sawise iku instal aplikasi WhatsApp asli lan isi nomer telpon. Klik ing mulihake. Lan kabeh obrolan lan media sampeyan bakal dibalekake kaya sadurunge.

Miturut cara, priksa manawa link internet wis disambung kanthi bener, yen ora, program kasebut ora bisa digunakake.

Jika anda tertarik dengan Fouad WhatsApp, silahkan klik tombol di bawah untuk melompat ke halaman Fouad WhatsApp untuk diunduh!

↓↓↓

Download Fouad WhatsApp APK Versi Terbaru

apk whatsapp plus aplikasi yowhatsapp descargar whatsapp plus download apk yowhatsapp download apk yowhatsapp terbaru download aplikasi yowhatsapp download yowhatsapp 2022 download yowhatsapp terbaru download yowhatsapp terbaru 2022 download yowhatsapp versi lama download yowhatsapp versi terbaru Firmware Download Flash File Download Fouad WhatsApp :Caller ID Fouad WhatsApp :Shake Fouad WhatsApp mode aman Fouad WhatsApp Tak diunduh Free Firmware Download Free Flash File Download Free Rom Download Jio Flash File Download Keuntungan dan kerugian Fouad WhatsApp link yowhatsapp memperbarui WhatsApp Fouad menyalin data Fouad WhatsApp Motorola Flash File Download Oppo Flash File Download perbarui yowhatsapp Rom Download Samsung Flash File Download update yowhatsapp Vivo Flash File Download Vivo Y31 Vivo Y31 Flash File/Firmware/Rom free download latest 2022 update wa web plus for whatsapp whatsapp plus whatsapp plus 2022 whatsapp plus apk whatsapp plus descargar Xiaomi Flash File Download y31 vivo yowhatsapp apk yowhatsapp download yowhatsapp terbaru 2022 yowhatsapp versi terbaru

Fouad WhatsApp Download