Fouad WhatsApp V10.0 (dening Fouad Mods): Fitur-Fitur Terdepan Diungkapake – Dianyari Apr. 2024 [JV]

Fouad WhatsApp

Fouad WhatsApp

Terbaru diperbarui: 1 hari yang lalu | Ukuran: 69MB | Situs Web Resmi: fouadwhatsapp.id

Fouad WhatsApp V10.0 – Dikembangake dening Fouad Mods, Fouad WhatsApp V10.0 ngowahi antarmuka pesen sampeyan karo akèh nganyari sing nyenengake lan paningkatan. Kanthi rilis paling anyar, versi iki fokus ing ngedongkrak keamanan, ningkatake pilihan kustomisasi, lan mesthekake kemudahan pangguna. Ing iterasi paling anyar (Versi 10.0) saka WhatsApp, akèh owah-owahan lan tambahan penting ngenteni eksplorasi:

  • Nganyari Dhasar: Rangka dasar aplikasi wis dianyari menyang versi 2.24.2.76 saka Play Store. Iki mesthekake kinerja sing luwih lancar lan bisa uga ngintrokake fitur-fitur anyar.
  • Langkah Anti-Ban: Langkah-langkah wis ditindakake kanggo nyegah pangguna saka dilarang, kalebu perbaikan kanggo masalah Verifikasi SMS / Telpon lan mateni koleksi data dening WhatsApp.
  • Paningkatan Kustomisasi: Saiki pangguna duwe kemampuan kanggo ngganti reaksi standar ing obrolan.
  • Ganti Reaksi Standar Obrolan (FouadMods > Layar Obrolan): Fitur iki ngidini pangguna kanggo ngatur maneh lan ngowahi reaksi standar sing digunakake ing obrolan miturut preferensi dhewe.
  • Warna Latar Layar Telpon (FouadMods > Omah > Telpon): Pangguna saiki bisa ngatur warna latar saka layar telpon dhewe, nambahake sentuhan pribadi kanggo pengalaman nelpon.
  • Pilihan Warna Teks Layar Telpon: Fitur iki ngidini pangguna kanggo nyetel warna teks sing ditampilake ing layar telpon, ngidini kanggo keterbacaan lan kustomisasi sing luwih apik.
  • Pilihan Warna Ikon Layar Telpon: Pangguna bisa ngatur warna ikon sing ditampilake ing layar telpon, nambahake sentuhan sing nyenengake sacara visual kanggo antarmuka nelpon dhewe.
  • Pilihan Warna Ikon Notifikasi (FouadMods > Umum > Gaya): Pangguna bisa ngatur warna ikon notifikasi, ngidini pengalaman notifikasi sing pribadi lan konsisten secara visual.
  • Panelusuran Pesen miturut Tanggal: Fitur anyar ngidini pangguna kanggo golek pesen adhedhasar tanggal, nggampangake golek obrolan utawa informasi tartamtu.
  • Antarmuka Pengguna Anyar (UI): WhatsApp wis ngintrokake desain UI sing anyar, ningkatake pengalaman pangguna sacara keseluruhan.
  • Dhukungan kanggo Akun Ganda: Saiki pangguna bisa ngakses akun WhatsApp ganda ing piranti sing padha, nggampangake manajemen kanggo sing duwe akun ganda.
  • Tema sing Bisa Disesuaikan: Opsi mode Cahya lan Wengi wis ditambahake menyang FouadMods, menehi pangguna luwih akeh pilihan kanggo ngatur penampilan aplikasi dhewe.
  • Perbaikan Bug lan Paningkatan: Perbaikan bug umum wis ditrapake kanggo ngatasi masalah sing beda-beda lan ningkatake stabilitas aplikasi. Nganyari kalebu akèh paningkatan kanggo luwih ngoptimalake pengalaman pangguna.

Kesimpulan

Kanthi Fouad WhatsApp V10.0, Fouad Mods terus ngedor watesan kustomisasi lan keamanan pesen. Saka langkah anti-ban sing ditingkatake nganti opsi kustomisasi sing luas lan fungsionalitas sing ditingkatake, nganyari iki nyukupi kabutuhan sing beda-beda saka pangguna, menehi dheweke pengalaman pesen sing luwih aman, luwih pribadi, lan efisien. Ngangkat pengalaman komunikasi sampeyan kanthi nganyari menyang Fouad WhatsApp V10.0 dina iki lan mbukak akèh kemungkinan kanggo ngayahi interaksi sampeyan.

Topik sing Terkait:

Scroll to Top