Kepiye carane bisa mbusak Fouad WhatsApp lan bali menyang WhatsApp normal tanpa kelangan data?

Carane nindakake iki prasaja. Mung mbukak Fouad Whatsapp lan navigasi menyang Setelan > Sajarah Chat > Serep Chat History. Sawise serep lengkap, mbusak app Fouad Whatsapp. Menyang File Manager lan nggawe folder jenenge Fouad Whatsapp.

FouadWhatsApp Privasi

Bukak folder kasebut lan sampeyan bakal weruh manawa saben subfolder duwe awalan Fouad ing jenenge. Ganti jeneng saben folder lan mbusak awalan Fouad saka wong-wong mau. Sawise iku instal aplikasi WhatsApp asli lan isi nomer telpon. Klik ing mulihake. Lan kabeh obrolan lan media sampeyan bakal dibalekake kaya sadurunge.

Miturut cara, priksa manawa link internet wis disambung kanthi bener, yen ora, program kasebut ora bisa digunakake.


Fouad WhatsApp :Caller ID Fouad WhatsApp :Shake Fouad WhatsApp mode aman Fouad whatsapp shake Fouad WhatsApp stiker fitur Fouad WhatsApp Tak diunduh Fouad WhatsApp versi 9.30 Keuntungan dan kerugian Fouad WhatsApp memperbarui WhatsApp Fouad Mengapa saya harus men-Download Whatsapp Fouad? menggunakan WhatsApp Fouad menyalin data Fouad WhatsApp Pemulihan cadangan Fouad WhatsApp WhatsApp Fouad tidak bekerja

Bagaimana cara menghapus Fouad WhatsApp dan kembali ke WhatsApp normal tanpa kehilangan data?

Bagaimana cara menyalin data Fouad WhatsApp, di sini untuk menjelaskan:

Cara melakukan ini sederhana. Cukup buka Fouad Whatsapp dan arahkan ke Pengaturan > Riwayat Obrolan > Cadangkan Riwayat Obrolan. Setelah pencadangan selesai, hapus aplikasi Fouad Whatsapp. Buka File Manager dan buat folder bernama Fouad Whatsapp.

FouadWhatsApp Privasi

Buka folder itu dan Anda akan melihat bahwa setiap subfolder memiliki awalan Fouad dalam namanya. Ubah nama setiap folder dan hapus awalan Fouad dari folder tersebut. Setelah itu instal aplikasi WhatsApp asli dan isi no telepon Anda. Klik restore. Dan semua obrolan dan media Anda akan dikembalikan seperti semula.

Ngomong-ngomong, periksa apakah tautan internet sudah ditautkan dengan benar, jika tidak, program tidak akan berfungsi.

Continue reading “Bagaimana cara menghapus Fouad WhatsApp dan kembali ke WhatsApp normal tanpa kehilangan data?”
Scroll to Top